miercuri, 4 martie 2009

Adjudecat

Adjudecat!!!
A venit primavara!!!
Nimic nu mai poate contesta. Dar inafara de faptul ca s-a facut mai cald si nu mai sunt nevoita sa port colanti pe sub blugi, nu vad nici o schimbare.
Am asteptat atat de mult sa treaca frigul, iar acum cand vad ce frumos e afara trebuie sa stau la scoala la 2 iar apoi sa vin acasa si sa invat, in timp ce soarele straluceste atat de tare si cerul e asa de albastru - deja au inceput sa apara musculitele.
E nedrept!! Ar trebui interzis prin lege sa pierdem astfel de zile. Sa fim obligati sa iesim afara. Sau sa se desfiinteze bacul ;))

3 comentarii:

Anonim spunea...

E ceva intre primavara si iarna blanda, mai bate un vanticel rece, te mai trece un sloi pe sira spinarii, dar la pranz e cald ca intr-un mijloc de primavara.
Vei avea weekend-ul pentru plimbari sub soarele de primavarA.

Thomas

Anonim spunea...

sper sa nu va apuce astenia de primavara, nu de alta dar avem destui care in perioada asta nu mai stiu cum sa iasa din criza:))
dragii mei bucurati-va de fiecare clipa.

Anonim spunea...

primavara=prima vara...acest anotimp e camasa de matase a verii.inainte ca sa fim scaldati in razele soarelui fierbinte de vara, culegem zambetele florilor,ghioceilor,in special; si apoi zambetul cald al feminitatii.e anotimpul lor, cu o conotatie aparte inteleasa partial de barbati.inca e primavara,acum cand editez aceste ganduri;si vad primavara, asa cum a vrut "o stea calatoare" sa mi-o prezinte.daca pe ea o bucura soarele si cerul,atunci, eu sunt extaziat de cele trei.