duminică, 1 martie 2009

Fara iesire


Nu ti s-a intamplat niciodată sa simţi o durere în piept? Sa simţi ca nu mai ai aer? Sa vrei sa plangi, sa sa simţi ca nu mai poţi?.. si te doare, te doare sa vezi ca toti fug de tine si spun ca eşti rau, dar tu nu faci decat sa te conservi, sa te ascunzi in spatele unei masti, sa construiesti zeci de ziduri in jurul tau, iar cu fiecare suferinta pricinuit de celalti mai zidesti unul. Si daca cineva a reusit prin dragoste sa sfarame unul, sa ti se faca atat de frica incat sa mai construiesti zece in loc? Nu ti s-a intamplat sa te numesca insensibil si rece?
Iar daca la un moment dat ti-a iesit in cale un suflet pur, ce-ai facut? Atat de pur incat a reusit sa zboare dincolo de zidurile inalte si din ce in ce mai groase - ce ai facut? Pe langa zidurile fara porti, ti-ai construit si un acoperis ca sa fii sigur ca esti la adapost.
aici Stai fara grija ca nu se va mai apropia de tine. L-ai facut sa sufere temandu-te ca ai putea suferi tu; dar chiar nu iti dai seama ca tu chiar acum suferi mai mult? El, e un suflet pur - i se vor reface aripile si va zbura din nou. Dar tu? Tu ai sa ramaiintre zidurile astea reci si grele.

Un comentariu:

Anonim spunea...

greu de gasit un suflet pur.greu de gasit "un suflet tot mai rar". sunt fericit ca am gasit unul.
acum stau pe ganduri,cate ziduri pot intalni in fata unui suflet tot mai rar?
pana acum am vazut o gradina paradisiaca.dar am vazut si un "acces denied" ce lumineaza intermitent. cateodata se aprinde luminos si ma sperie,dar alteori,licare ot mai nedeslusit,incat uit de existenta semnului, si ma tenteaza sa intru.titlul articolului este "fara iesire"...deci odata intrat nu mai pot iesi.nu mi-ar parea rau:P